🌿 COMUNICAT DE PRESĂ 🌿

Data 26.02.2024

Consiliul Director al Asociației THE NEW PAGAN DAWN s-a întrunit astăzi, 25 februarie 2024, pentru o sesiune extraordinară, într-un format hibrid, la sediul din București și online pe platforma Google Meets.

Link: https://monitorulpagan.eu/2024/02/25/decizia-consiliului-director-seria-d-cd-nr-1-din-25-02-2024-privind-aprobarea-celei-de-a-x-a-adunari-generale-a-the-new-pagan-dawn-si-a-comunitatii-pagane-respectiv-calendarul-alegerilor-pentru-mand/

Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte esențiale pentru viitorul organizației, printre care aprobarea Raportului de Activitate pentru anul 2023, Strategia de Mandat pentru anul 2024, stabilirea Calendarului alegerilor și a detaliilor pentru Adunarea Generală, precum și aprobarea noilor membri.

În cadrul ședinței, s-au luat următoarele decizii:

  1. A fost aprobat Raportul de Activitate pentru anul 2023 și bugetul pentru anul 2024, cu vot unanim.
  2. Strategia de Mandat pentru anul 2024 a fost adoptată în unanimitate.
  3. Au fost stabilite detaliile pentru organizarea alegerilor pentru noul Consiliu Director în mandatul 2024-2028, precum și data și locul Adunării Generale, care va avea loc în perioada 22-24 martie 2024, în București.
  4. Au fost aprobate noile aderări la Asociație: Moldovan Alexandru-Mihai, Buncilă George-Mario și Cojoacă Mihaela.
  5. S-a decis retragerea calității de membru pentru Cîrcioban Nicolae-Ionuț, din cauza neplății cotizației pe durata a doi ani (2022, 2023).

Consiliul Director reconfirmă angajamentul său pentru promovarea culturii și spiritualității păgâne și își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în realizarea activităților și deciziilor organizației.

Pentru mai multe informații și clarificări, vă invităm să ne contactați la adresa de email [email protected] sau prin intermediul paginii noastre oficiale de Facebook.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

DEPARTAMENTUL DE PR, COMUNICARE ȘI PROMOVARE
Purtător de cuvânt,
Teodora Paul

Link Decizie: https://thenewpagandawn.eu/wp-content/uploads/2024/02/Decizia-Consiliului-Director-al-THE-NEW-PAGAN-DAWN-seria-D-CD-nr.-1-din-25.02.2024.pdf

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la A X-a Congres al THE NEW PAGAN DAWN

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura